За нашите клиенти

Знаем колко е важен точният и професионален превод за развитието на всяка дейност и за постигането на успехи в контактите с деловите партньори. В която и област да работите, вече не е възможно да разчитате на импровизирани и случайни решения.

Желанието на Агенция Елиос БГ е да отговори на нуждите и изискванията на Клиента, при съблюдаване на поверителността на информацията, на точността и на бързината на изпълнение. Благодарение на спазването на тези приоритети, през годините изградихме постоянни и коректни отношения на сътрудничество с много фирми от град София и провинцията, а също и с много чуждестранни дружества. Нашите Клиенти са както частни лица, така и фирми в различни области на дейност: строителство, финанси, икономика, застрахователно дело, юридически кантори, търговски дружества.

Ние сме наясно с динамиката на съвремието на днешния работещ човек и поради това се опитваме да осигурим подходяща система за своевременен контакт през всички часове на денонощието. За максимално улеснение на клиентите и пестене на тяхното време, използваме различни средства за доставка на текстовете и готовите преводи:

v  по факс

v  чрез електронна поща или скайп

v  по куриер

v  на място в нашия офис

v  чрез електронния формуляр за заявки, подготвен за целта

Във всяка дейност и сфера, точният превод може да бъде плюс във Вашите контакти. Не избирайте компромисните решения, доверете се на професионализма – на изгодни и добри цени!

Коментарите са забранени.